image

Retourneren en ruilen

Het kan voorkomen dat u een bestelling wilt retourneren. Misschien omdat het product niet aan de verwachtingen voldoet of misschien is er een andere reden. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Alleen de kosten voor het terugsturen van huis naar de webshop zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de verzendkosten de website van uw vervoerder.

We accepteren alleen artikelen als:
– Ze zijn niet beschadigd en ongebruikt
– Ze worden teruggestuurd in de originele verpakking
– Het retourformulier is bijgevoegd

Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, neem dan contact met ons op via service@nahka.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Is het product beschadigd of is de verpakking meer beschadigd dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen wij deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg voor een goede verpakking tijdens een retourzending. (In het geval van een beschadigd artikel, stuur ons dan een foto samen met uw factuurnummer.)

Als u uw NAHKA-product via een dealer heeft gekocht, neem dan contact op met deze NAHKA-dealer. Neem altijd een geldig aankoopbewijs mee. Zij helpen u graag verder.

Retouradres
NAHKA
sprangseweg 21
5144 NV Waalwijk – Nederland

Verkoop artikelen
Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, verkoopartikelen kunnen helaas niet worden terugbetaald.

Abonneer op onze nieuwsbrief