Over Ons image

Over Ons

Where the fusion of industrial and basic interior design are being explained.

OVER ONS LEER

NAHKA is een vroeg Fins woord en betekent letterlijk ‘zacht leder’. De ontwerpen van NAHKA gaan terug naar de essentie: mooi leder en een functioneel design met minimalistische uitstraling.

Ruud Stokwielder en Tobias Angkotta hebben NAHKA (2017) opgericht. De roots van beide founders ligt in Waalwijk, een streek met een rijke lederindustrie. Zij misten de interactie en functionaliteit in de meeste lederproducten die zij tegenkwamen en besloten de functionaliteit, interactie en beleving terug te brengen naar het ontwerp.

Image

HOGE KWALITEIT LEDEREN MATTEN EN KUSSENS

De leren matten zijn gemaakt van KAU-LONKA pull-up leer. Kau-Lonka-leer is gemaakt van volnerfleer, dat wordt beschouwd als een van de hoogste leerkwaliteit. Pull-up leer staat niet voor een specifiek leer, maar voor het uiterlijk, en ontstaat door het leer op spanning te trekken.

 

Image

FURNISHING THAT FLIRTS

Modern luxury betekent voor ons teruggaan naar de essentie: een clean design,  een functioneel ontwerp en high-end materiaal. In plaats van natuur en technologie tegenover elkaar op te stellen laat NAHKA deze twee elkaar juist versterken.

Als je op zoek bent naar die extra warmte in je huis, winkel of bedrijf, dan helpen de strakke designs van NAHKA matten je die te vinden. De minimalistische en strakke vormen zijn makkelijk te combineren en zullen zeker in jouw smaak passen. De leren matten zijn gemaakt van Kau-Lonka leer, dat na verloop van tijd nog mooier wordt. Dus zonder iets te doen, kunt u uw favoriete kamer er elke dag nog beter uit laten zien.

Image

Abonneer op onze nieuwsbrief