Afbeelding groot Afbeelding klein links Afbeelding klein rechts

Zoveel mensen, zoveel wensen…

Hoe tof is het dat je je eigen leren kussen combinatie kunt samenstellen voor jouw bank. NAHKA heeft kleuren, maten en ophangsystemen genoeg om uit te kiezen: geef er jouw persoonlijk draai aan.

TRIJNTJE VISSER SANDERS x NAHKA | UITNODIGEND MINIMALISME

In Gieterveen, Drenthe staat een notariswoning uit 1909.

Het door Trijntje Visser-Sanders en haar man volledig gerestaureerde stukje geschiedenis heeft een stoer en minimalistisch interieur gekregen.
Aan het rustige kleurenpalet van grijs-, zand-, wit- en zwarttinten heeft Trijntje verschillende natuurlijke materialen als linnen kussens, houten krukjes en wollen dekens toegevoegd. De warme en uitnodigende sfeer is in het hele huis voelbaar.
Het woongedeelte met open keuken heeft, naast een prachtige gevlinderde betonnen vloer, een tiental grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht en een ruimtelijk gevoel. De lange tafel biedt ruimte aan het hele gezin en aan menig zoete inval. De lange bank is het ideale aanschuif- meubelstuk, het NAHKA leren kussen zorgt voor extra zit comfort zodat menig avond een heerlijk lange wordt!
Op de bank van Trijntje: NAHKA leren kussen 40 x 180 cm | Thunder sky

Fotografie & Styling: Trijntje Visser Sanders

STUDIO SLUIJZER FOR LIGHTBOXX | MAATWERK KARPET KUTOA

Studio Sluijzer maakte het ontwerp voor de gloednieuwe ontvangstruimte van het even zo nieuwe en duurzame kantoor van Lightboxx in Nijkerk. Het contrast tussen het beton en de zachte, natuurlijke materialen toegepast door Studio Sluijzer maken de ruimte warm en uitnodigend. NAHKA heeft voor Studio Sluijzer het geweven maatwerkkarpet KUTOA Beetle brown in ‘oversized’ afmeting ontwikkeld: 900 x 140 cm!

VT WONEN – FIETJE BRUIJN | FINN 40 x 100 cm

De verschillen konden niet groter tussen Wannes en Borinda uit Gorinchem. Zij houdt van een kleurrijke mediterrane sfeer, terwijl hij liever in een stoer huis woont. Stylist Fietje Bruijn vond de ideale middenweg en wist de eethoek om te toveren tot een uitnodigende en comfortabele plek in de woonruimte. De NAHKA lederen kussens, beide Finn 40 x 100 cm in de kleur Hey honey, zijn aan de wand bevestigd met het SULI ophangsysteem.